Overgangen fra kontanter til digitale penger har revolusjonert fintechindustrien. Vi har jobbet sammen med bankaxept for å skape the fintech brief – en kuratert plattform der vi samler det mest interessante og relevante innholdet for de i bransjen.

Bankene befinner seg i en stor omveltning for første gang på svært lang tid. Finansnæringen sørger for ny og effektiv teknologiutvikling i hurtig tempo, som gjør håndtering av penger digitalt og mye enklere. Det er mange spillere på banen med både bredt og snevert fokus. Noen måtte ta rollen om å samle all informasjon på et sted. BankAxept er det nasjonale betalingssystemet i Norge, og de velger å ta ansvaret for å samle relevant innhold til de interesserte og involverte.

BankAxept AS skal på forretningsmessig grunnlag utvikle nye betalingsløsninger i nye kanaler. Med andre ord – de følger nøye med på utviklingen i hele fintechindustrien, både for videreutvikling av egen virksomhet og for å tilby de beste tjenestene til sine eiere og kunder.

 

– Superblaise har en riktig forståelse for vårt forretningsområde og har den «gutsen» vi ser etter i et byråsamarbeid. Vi har vært vitne til et stort behov for TheFintechBrief.no og er veldig fornøyd med resultatet til nå. Vi tror at dette kommer til å være relevant i svært lang tid fremover, sier Narve Hansen, markedsdirektør i BankAxept. Selv om vi jobber i bank – faktisk spesielt fordi vi jobber i bank – vet vi at de beste tingene i livet er gratis.

– Å få lov til å jobbe med BankAxept akkurat nå, er en oppgave vi setter veldig pris på. Det er utrolig moro å bistå en av Norges viktigste aktører innen betaling med å posisjonere seg og tydeliggjøre sitt budskap. Spesielt i disse tider hvor måten vi betaler på konstant er i endring, sier Preben Sander, strategisk rådgiver i Superblaise.

 

Plattformen oppdateres hver dag, med nytt innhold som henviser til andre relevante artikler fra hele verden. Besøk TheFintechBrief.no og meld deg på nyhetsbrevet, så du kan holde deg oppdatert.

 

www.thefintechbrief.no