Superblaise er et strategisk og kreativt byrå som identifiserer nye muligheter og mer lønnsomme forretningsmodeller i et marked preget av stor endring. Alt for å gi ditt selskap eller din merkevare retning og fart.

I en tid hvor alt som står stille blir borte, hvor industrielle revolusjoner avløser hverandre, verden blir mindre og klimautfordringene større, må vi tørre å tenke annerledes og møte fremtiden med åpne sinn. I Superblaise forstår vi vår nye teknologiske hverdag og mulighetene det gir oss. Vi vet at godt innhold, rett innsikt og dialog med målgruppen er nøkkelen til troverdig kommunikasjon og posisjonering. Som forbrukere er vi i økende grad illojale, og høy relasjonell tillit er avgjørende for hvordan vi tar valg. Vi vet at de yngre generasjonene krever mer av tjenestene og produktene de bruker, og at de aller helst vil være med å bygge dem selv.

 

Men vår kanskje aller viktigste innsikt, er at vi ikke vet stort mer enn det. Vår vilje og evne til å virkelig sette oss inn i kundens virkelighet og gå inn i hvert oppdrag med kreativitet og nysgjerrighet, er hovedgrunnen til at kundene våre kommer tilbake til oss gang på gang. Alt for mange organisasjoner stiller de samme spørsmålene år etter år og forventer å få nye svar tilbake. Som byrå og rådgivere må vi tenke nytt for å skape verdi for våre kunder i fremtiden.

 

Noen av våre kunder er reMarkable, BMI, Virke, Asplan Viak, Helseboka, Brightstar, INDY, Knips, Handelshøyskolen BI, No Isolation, Unacast, E-sportsenteret Eldorado, Sports Computing, Digital Norway, Retail24, Tine, DNV GL, Telia, iArk, Frend, Sony, Ambera, SKNOW, Norway Health Tech, Jøtul, Betr.io, Christian Radich, Schibsted, BankAxept, Sprint Consulting, Telenor, Boneprox, Orkla, Santander, Bright Products, Jotun, OBOS, Olivia, Deloitte Digital, Findus, Nets, Reitangruppen, David Andersen, Sector Alarm, Avarn Security, Rema 1000, Dæhlie, 7-Eleven, Flokk+HÅG og Comedy Central. For å nevne noen. Vi har AA kreditt-rating.

 

Vi holder til i coworkingspacet 657 Oslo i Fredensborgveien 22 F (3. og 4. etasje), 0177 Oslo.

 

Facebook + InstagramBehance

Joachim Levin
Byråleder/strategisk rådgiver
mobil: (+47) 900 79 748
e-post: joachim@superblaise.no

 

Preben Sander
Strategisk rådgiver
mobil: (+47) 980 62 227
e-post: preben@superblaise.no

 

Camilla Watz Johannessen
Strategisk rådgiver
mobil: (+47) 938 71 471
e-post: camilla@superblaise.no

 

Victoria Salbu
Kundeansvarlig/prosjektleder
mobil: (+47) 911 85 957
e-post: victoria@superblaise.no

 

Kristofer Haugvik
Senior designer
mobil: (+47) 975 37 584
e-post: kristofer@superblaise.no

Sara Pallesen
Kreativ leder
mobil: (+47) 453 94 621
e-post: sara@superblaise.no

 

Lovise Rem Follesø
Kreatør og tekstforfatter
mobil: (+47) 416 92 753
e-post: lovise@superblaise.no

 

Fredrik Staurland
Senior designer
mobil: (+47) 988 89 346
e-post: fredrik@superblaise.no

 

Henrik W. Tandberg
Senior designer
mobil: (+47) 996 94 915
e-post: henrik@superblaise.no

 

Michelle Wilson
Designer
mobil: (+47) 920 18 172
e-post: michelle@superblaise.no