Sknow er en revolusjonerende teknologi som leser snølagene under skiene dine. Det gir deg som erfaren skigåer real-time informasjon som hjelper deg ta bedre valg på toppturen. Produktet er inkorporert i skiene og varsler deg når du er på vei inn i skredfarlig område. How about that!

Superblaise har utviklet det nye navnet og visuell profil til Sknow. Navnet Sknow er en kombinasjon av ordene snow og knowledge, og beskriver hvordan teknologien, ved hjelp av en radar, gir deg kunnskap om snølagene og lokale forhold. Akkurat der du er. Dette bidrar til en enda bedre turopplevelse.

 

Formen på logoen er inspirert av snøskredvarsels-symbolet, og illustrer bristepunktet mellom snølagene. Den framstiller radarteknologien som analyserer forholdene under snøen, og de vakre naturomgivelsene over snøen.

 

I den visuelle profilen splitter logoen horisontlinjen og illustrerer at du med kunnskap også får frihet og muligheten til å oppdage den perfekte linjen. I sekundær bruk preges logoen ned i teksturert papir for å etterligne spor i perfekt pudderføre.